latinica  ћирилица
14/10/2016 |  15:45 | Аутор: РТРС

Божовић: Против Чуке очекујем меч са доста голова

Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић изјавио је да очекује неизвјестан меч и са доста голова против Чукаричког у 12. колу Суперлиге Србије.
Миодраг Божовић        (Фото:crvenazvezdafk.com) -
Миодраг Божовић (Фото:crvenazvezdafk.com)

"Пред нама је тешка утакмица, иако је Чукарички тренутно у незавидној ситуацији, аи по квалитету играча и организацији не заслужује мјесто на табели на којем се налази. Сада је на њима да покушају да се извуку из те ситуације, промијенили су тренера и сигурно ће имати нови приступ игри. И поред тога, знам да смо квалитетнији и да заслужујемо побједу, сада је вријеме да то покажемо на терену", рекао је Божовић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Он је додао да је Чукарички ове сезоне остао без два најбоља играча, Андрије Павловића и Филипа Стојковића, и да то прави разлику у односу на прошлу када је биљежио одличне резултате.

"Још увијек нису успјели да надокнаде тај губитак. Без обзира на све, мислим да су екипа која има квалитет и тешко ми је да објасним ситуацију у којој се налазе. Можда има утицаја и то што им је дошло доста нових играча па нису стигли да се уиграју. Нису за потцјењивање, најјача страна против нас биће им контра", рекао је Божовић и посебно апострофирао нападача Исмаила Бека Фофану.

"Он је веома брз играч. Надам се да неће играти Матић јер је он најбољи техничар у екипи, уз Доцића. То су играчи који могу да направе превагу у њиховом тиму", поручио је тренер црвено-бијелих.

Према његовим ријечима Михаило Ристић има проблем са повредом, док су остали здрави за дуел са тимом са Бановог брда.

"Ускоро ће на терену бити и Стефан Милошевић, ради изванредно на тренинзима. Без сумње је ријеч о јако талентованом играчу и добиће шансу, као што су је сви добили".

Божовић је открио да је дугогодишњи пријатељ са тренером Чукаричког Горданом Петрићем и нашалио се се нада да се неће доказати баш против Црвене звезде.

"Његова екипа постиже доста погодака, тако да очекујем да ће гледаоци уживати у голеади. Немам ништа против да побиједимо 4:3 или 5:4, волим када играмо нападачки, када има доста шанси и голова, само, надам се, што мање у нашој мрежи", закључио је Божовић.

Утакмица између Црвене звезде и Чукаричког игра се у недјељу од 15 сати.

Извор: Танјуг