latinica  ћирилица
17/10/2016 |  16:06 ⇒ 16:33 | Аутор: РТРС

И.Сарајево: Пријављен нестанак малољетног Немање Ерића

Центар јавне безбједности Источно Сарајево позвао је грађане да, уколико су видјели или имају било каква сазнања о Немањи Ерићу /17/ који је нестао, обавијесте Полицијску станицу Источно Ново Сарајево на број 057/340–003 или најближу полицијску станицу позивом на бесплатан телефонски број 122.
Немања Ерић - Фото: СРНА
Немања ЕрићФото: СРНА

Полицијској станици Источно Ново Сарајево, у четвртак, 13. октобра, у 11.30 часова, лице чији су иницијали П.Е. пријавило је да се дан раније у послијеподневним часовима од куће удаљило малољетно лице Немања Ерић и да се од тада није враћао кући.

Ерић је висок око 170 центиметара, косе црне боје, кратко ошишан, свијетлог тена, са диоптријским наочарима. Посљедњи пут када је виђен, носио је црну зимску јакну, плаве фармерке и жуте дубоке ципеле.

Нема мобилни телефон, а од докумената највјероватније има неважећи пасош, здравствену књижицу и исказницу за мјесечну карту, саопштено је из Центра.

О наведеној пријави обавијештен је дежурни тужилац који је наложио предузимање потребних мјера ради проналаска несталог лица.

Извор: Срна