latinica  ћирилица
18/10/2016 |  11:00 | Аутор: РТРС

Михајловић: Били бисмо други да Љајић није био повријеђен

Тренер Торина Синиша Михајловић похвалио је партију Адема Љајића у побједи над Палермом (4:1) у Серији А и истакао да би екипа била одмах иза лидера Јувентуса да су повреде заобишле српског фудбалера.
Синиша Михајловић (ФОТО: news-blic.com) -
Синиша Михајловић (ФОТО: news-blic.com)

Љајић је постигао два сјајна гола код вођства Палерма и покренуо свој тима ка трећој узастопној побједи у Серији А, све то пред очима селектора репрезентације Србије Славољуба Муслина.

"Знам колико вриједи Љајић, и он зна колико могу да му помогнем да унаприједи игру, што би било обострано задовољство. Имали смо увијек добре односе, осим када сам га искључио из репрезентације Србије, што могу да разумију само људи из наше земље. Љајић је јако битан за игру Торина и мислим да бисмо били други да није био повријеђен", рекао је Михајловић за Скај Спорт.

Михајловић је додао да је ако "бикови" наставе у овом ритму могу да побиједе било кога у италијанском шампионату, али да не смију да упадну у еуфорију.

"Морамо да држимо чврсто ноге на земљи и наставимо са радом. Увијек је тешко да управљаш са тим послије побједа. Одиграли смо јако добро против Палерма, а посебно сам задовољан реакцијом послије примљеног гола", поручио је српски тренер, уз констатацију да је задовољан резултатима на старту сезоне.

Везиста Адем Љајић није желеио да ставља себе у први план и насгласио да је тријумф на Сицилији најбитнији.

"Знали смо да ће бити јако тешко. Примили смо рано гол, али смо брзо одговорили. Постигли смо четири гола, побиједили трећи пут у низу и окрећемо се наредним дуелима. Сјајно смо група играча и надам се да ћемо овако да наставимо. За нас су све утакмице као финале", закључио је Љајић.

Фудбалери Торина налазе се на четвртој позицији на табели са 14 бодова из шест утакмица, а у наредном колу дочекују Лацио.

Изввор: Танјуг