latinica  ћирилица
22/10/2016 |  13:57 ⇒ 16:59 | Аутор: РТРС

Радоњић: У мојим мислима само меч са Игокеом

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић изјавио је да је поносан на побједу против Галатасараја у Истанбулу (85:83), али да је данас у његовим мислима само наредни меч против Игокее.
Дејан Радоњић (Фото: MN Press) -
Дејан Радоњић (Фото: MN Press)

Црвено-бијели сутра увече у шестом колу АБА лиге дочекују Игокеу, а већ у сриједу слиједи нови изазов у Евролиги - дуел против Барселоне у КОМБАНК арени.

"Сав тај амбијент који је пратио утакмицу против Галатасараја довео нас је до посебног стања и зато нас побједа у Истанбулу чини поносним. Имамо добру атмосферу у тиму и тај тријумф је корак напријед за нас, али тек ћемо видјети како ће се рефлектовати даље. Никако не смијемо да заборавимо да има 30 утакмица у Евролиги и да је рано за велике приче", рекао је Радоњић на конференцији за медије.

Он је позвао навијаче да подрже екипу сутра против Игокее.

"Лако је позивати навијаче против Барсе, потребни сте нам против Игокее јер је АБА лига приоритетно такмичење за нас, а увијек су могуће осцилације због утакмица у Евролиги и АБА лиги".

Звездин тренер није хтио да прича о Американцу Нејту Волтерсу, који је на прагу црвено-бијелих.

"Кад дође вријеме - причаћемо, али прво он мора да се појави у Београду. У овом тренутку не желим да анализирам какав је Волтерс појединац, већ могу да причам о играчима са којима располажем", закључио је Радоњић.

Утакмица између Црвене звезде и Игокее игра се сутра од 21 сат у дворани Александар Николић.

Извор: Танјуг