latinica  ћирилица
25/10/2016 |  08:54 ⇒ 09:15 | Аутор: РТРС

Бјековић: Од прве скупштине замијенили 17 делегата

Ненад Бјековић није присуствовао Скупштини ФК Партизан на којој је изабран нови предсједник, а истиче да је то опет био циркус.

Клуб из Хумске је тек из трећег покушаја добио нову управу, послије скоро годину дана без вођства, а нови предсједник је Милорад Вучелић.

- Нека нико од партизановаца не заборави како се у периоду од прве до ове скупштине замијенило чак 17 делегата - рекао је Бјековић који је у протеклих десет мјесеци представљао кандидата опозиције.

Као и прије мјесец дана, његова "струја" се није појавила на скупштини, али за разлику од претходног сазива, овај пут је испуњен кворум па је гласање било могуће.

- Поново је режиран циркус у Партизану. Мучно ми је било да све ово гледам, једноставно не могу да вјерујем шта су поједини људи изговорили за говорницом. Видјеће спортска јавност и навијачи Партизана веома брзо како ће се наставити наша борба. Па, чак ни за изборну скупштину актуелна власт није могла да окупи 33 легитимна делегата, било их је само 31, а двојица су убачена онако на брзину - рекао је Бјековић, а преносе Вечерње новости.

Извор: Вечерње новости