latinica  ћирилица
28/10/2016 |  19:19 | Аутор: РТРС

Звезда: Сарадња са Евролигом све јача

Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је данас да изражава велико задовољство резултатима посјете првог човјека Евролиге Ђордија Бертомеуа Београду и клубу, као и учвршћивањем сарадње са Евролигом.
Евролига (илустрација) -
Евролига (илустрација)

Бертомеу је током уторка и сриједе био гост Београда и Црвене звезде, а повод за нову посјету били су закључење уговора од домаћинству Ф4 Евролиге 2018. године у српској престоници и утакмица трећег кола против Барселоне.

"Током дводневне посјете Београду и након потписивања уговора о организацији Фајнал Фора, челник Евролиге је желио да се упозна и са мјестом гдје је југословенска и српска кошарка правила "прве кораке“ у својој богатој историји, па се господин Бертомеу обрео и у просторијама клуба на Малом Калемегдану, а након тога су по протоколу на радном ручку са администацијом клуба, и на утакмици у Комбанк Арени, договарани даљи кораци око учвршћивања изузетно успјешне сарадње Евролиге и КК Црвена звезда", наводе из редова српског и регионалног шампиона.

Из Звезде истичу и да је први човјек Евролиге приликом одласка из Београда добио позив да поново, у скоријој будућности, буде гост клуба и Србије.

Извор: Танјуг