latinica  ћирилица
18/11/2016 |  15:55 ⇒ 19:44 | Аутор: РТРС

Цвијановић: СДС води потпуно дезоријентисану политику

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је да "СДС води једну потпуно дезоријентисану политику у којој, трудећи се да тобоже задају теме и задаћу политичким опонентима, у ствари само дубље упадају у проблем".
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

"Оно што данас наметну као тему - сутра сами демантују, оно што каже лидер те партије - други функционери негирају, једни иду друмом, други шумом, ни о једној важној теми немају став", рекла је Цвијановићева, коментаришући потез лидера СДС-а Вукоте Говедарице који је прво упутио, а потом повукао позив који јој је упутио као предсједнику Владе Републике Српске на свечани пријем поводом обиљежавања 21 године од потписивања Дејтонског споразума.

Цвијановићева је оцијенила да је такво понашање страшно и истакла да јој је "жао гласача СДС-а због свих лудости које су морали истрпјети како од свог претходног, тако и од садашњег лидера".

Предсједник СДС-а Вукота Говедарица упутио је предсједнику Републике Српске Милораду Додику и предсједнику Владе Републике Српске позив на свечани пријем поводом обиљежавања 21 године од потписивања Дејтонског споразума, који је данас, четири дана по упућивању, повукао, наводећи да он "више не важи".

Извор: Срна/РТРС