latinica  ћирилица
23/02/2017 |  21:51 | Аутор: РТРС

Радоњић: Одиграли смо добро, посебно ми је драга ова побједа

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је његова екипа одиграла добар меч против Галатасараја и да је од почетка контролисала игру и резултат.

"Утакмица са Галатасарајом има посебан значај и додатно нам је драго што смо били бољи од њих. Упркос свему смо били веома добри и дошли до 13. побједе. Подизали смо ниво игре, добијали на самопоуздању и градили резултат који је до краја био потпуно под нашом контролом", рекао је Радоњић новинарима послије утакмице.

Звезда је забиљежила 13. побједу у Евролиги ове сезоне, пошто је са 77:58 савладала Галатасарај и тако направила важан корак ка пласману у четвртфинале.

"Веома сам задовољан урађеним до сада у Евролиги. Сјећамо се шта се причало прије почетка сезоне. Наша размишљања остају иста, радимо, спремамо се, опорављамо, па ћемо видјети шта ће то донијети", казао је Радоњић.

Он је навео да је веома значајно то што је екипа изградила добар амбијент послије тријумфа у Купу Радивоја Кораћа, али да није очекивао овакву игру у првој наредној утакмици.

"Није било реално да се очекује да ћемо контролисати игру и бити тако добри послије свега што је било. Још сам задовољнији тиме и драго ми је да смо успјели да нађемо рјешење за такву ситуацију", казао је тренер црвено-белих.

Радоњић је рекао да се нада да екипа више неће имати кадровских проблема као у претходном периоду, када је било неколико повријеђених играча.

"Надам се само да нећемо поново доћи у позицију да имамо проблема као што смо имали јер је јасно да комплетни изгледамо добро. Покушаћемо наредних дана да максимално опоравимо екипу. Идемо веома мотивисани, сваког дана. Трудимо се да радимо и ћутимо. Ако буде неких пораза, ваљда се нећете наљутити на мене", рекао је Радоњић.

Он је додао да није реално да Звезда буде комплетна у наредним сусретима јер се Немања Дангубић још није опоравио од повреде.

"Надам се да неће бити још изостанака. Дангубић неће бити спреман. Бићу срећан кад почне да трчи. Све то је у добром процесу, нема проблематике, али је здравље у питању, ту нема журбе. Биће на терену када буде био спреман", рекао је Радоњић.

Звезда ће у наредном колу Евролиге дочекати њемачки Бамберг.

Извор: РТС