latinica  ћирилица
24/03/2017 |  21:26 ⇒ 21:46 | Аутор: РТРС

Муслин: Ко зна шта би било да су повели 2:0

Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин послије побједе у Грузији 3:1 рекао је да је екипа одиграла најгоре прво полувријеме под његовим водством и упозорио да је још далеко Мундијал у Русији.
Славољуб Муслин (Фото: StarSport) -
Славољуб Муслин (Фото: StarSport)

"Најгоре прво полувријеме од мог доласка, грешка код гола им је дала самопуздање и да су дали други ко зна како би се завршило. Пенал и гол за 1:1 су преломили, послије је било лакше, играли смо боље. Ето, рекао сам колеги Вајсу да је фудбал понекад неправедан. Важни су бодови, али још смо далеко од Русије", рекао је Муслин на конференцији за медије.

Он је открио шта је рекао играчима на полувремену.

"Рекао сам им да смо имали среће, одиграли смо много лоше, а имамо 1:1 и да је потребно да одиграмо само мало боље и све ће бити у реду. Тако је и било у наставку, преузели смо контролу и нису нам створили ниједну шансу".

Српски селектор је похвалио младог Мијата Гаћиновића који је дебитовао голом, али и Уроша Ђурђевића и Сашу Лукића, јер су се на прави начин уклопили у А тим.

Гаћиновић: Сањао сам овакав деби

Млади фудбалски репрезентативац Србије Мијат Гаћиновић изјавио је да је пресрећан због дебија и гола за А тим у побједи против Грузије 3:1, али да је најважнија побједа.

"Нисам могао да замислим бољи деби, гол и побједа. Било је тешко, али најважније је да смо освојили бодове и спремни дочекујемо наставак квалификација. Ја настављам да радим, много ми значе утакмице у Бундеслиги где напредујем", рекао је фудбалер Ајнтрахта новинарима у Тбилисију.

Извор: ТАНЈУГ