latinica  ћирилица
19/04/2017 |  08:44 | Аутор: РТРС

Роналдо: Поштено смо побиједили

Нападач Реал Мадрида Кристијано Роналдо сматра да је његов тим заслужено елиминисао Бајерн у четвртфиналу Лиге шампиона.
Кристијано Роналдо - Фото: Getty Images
Кристијано РоналдоФото: Getty Images

Реал је послије 2:1 у Минхену изгубио истим резултатом у Мадриду од Бајерна, али је уз помоћ судија на челу са Мађаром Виктором Кашаијем постигао три гола у продужецима за преокрет на 4:2.

Роналдо је остварио хет-трик, али је његов други гол, кључни на мечу за изједначење у продужетку, потигнут из офсајда позиције.

"Били смо бољи, имали смо више шанси, није лако дати шест голова Бајерну. Поштено смо побиједили. Навикли смо да се мучимо, срећни смо. Бајерн је показао да је сјајан тим, али смо ми били одлични", рекао је Роналдо.

Португалац је током меча послао и једну поруку навијачима.

"Тражим им да ми не звижде јер увијек дајем све од себе. Увијек играм најбоље што могу, да помогнем Реал Мадриду. Држаћу се добрих ствари, тим је одличан, супер смо играли", закључио је Португалац.

У полуфинале ЛШ се пласирао и други мадридски тим, Атлетико је елиминисао у двомечу Лестер Сити. Послије 1:0 на Висенте Калдерону, ремизирао је у Енглеској 1:1.

Преостала два учесника полуфинала биће позната у сриједу увече. Барселона јури три гола заостатка против Јувентуса на Ноу Кампу, док Борусија гостује у Монако са минусом од једног гола.

Извор: Б92