latinica  ћирилица
24/04/2017 |  18:04 | Аутор: РТРС

Војводина тражила одлагање меча са Звездом

Војводина је и званично затражила одлагање утакмице са Црвеном звездом због, како се наводи, "непостојања елементарних спортских услова".
Стадион Војводине(Фото:nezavisne.com) -
Стадион Војводине(Фото:nezavisne.com)

"Војводина ће у свом најјачем саставу играти све утакмице до краја сезоне, али плашимо се да ће евентуални пораз од Звезде бити сигнал људима из Партизана да смо пустили утакмицу. Утакмица се може играти онда када се створе нормални услови, а не под оваквим условима притиска. Надамо се да ћете имати разумијевања и усвојити наш захтјев", наводи се у захтјеву.

Војводина је тражила одлагање због "регуларности такмичења и ситуације у којој се налази наш фудбал". Допис је послат на адресу Заједнице Суперлиге, а потписао га је предсједник клуба Душан Мијић.

Утакмица између Црвене звезде и Војводине у 33. колу Суперлиге заказана је за недјељу, 30. априла у 18.00 на стадиону "Рајко Митић" у Београду.

Послије утакмице између Партизана и Војводине у прошлом првенственом колу било је много препуцавања челника два клуба, а почело је тако што су функционери Војводине напустили стадион послије увредљивог скандирања навијача на стадиону у Хумској.

Извор: Б92