latinica  ћирилица
25/04/2017 |  11:57 | Аутор: РТРС

ПДП: Најзанимљивији тренутак - повратак Рајка Васића

Партија демократског прогреса /ПДП/ сматра да је један од најзанимљивијих тренутака дневно-политичке сцене у Републици Српској повратак у јавност Рајка Васића, једног од главних стратега и оперативаца СНСД-а.
ПДП -
ПДП

"Најкомичнији дио његовог јучерашњег наступа био је покушај да, на свој приземан начин, полемише са почасним предсједником ПДП-а Младеном Иванићем о интелектуалним темама", наводе из ПДП-а.

У саопштењу се додаје да је "Васић највише познат по три ствари - по томе што је радио у тв-емисији посвећеној комуналним услугама 'Локомобил', што је на СФОР-овим тенковима рушио институције Републике Српске и што је са својом приватном штампаријом добијао озбиљне буџетске послове".

"Након тога, је, у својој сљедећој блогерској фази, постао познат по томе што је јавно позвао Додика да поднесе оставку на мјесто предсједника СНСД-а и по томе што, судећи по његовим јавним наступима, патолошки мрзи предсједника Владе Србије Александра Вучића", мишљења је ПДП.

У ПДП-у сматрају да су "Милорад Додик и СНСД у крајње очајној позицији кад су тражили од Рајка Васића да изађе на свјетлост дана и да их брани", те да му се уступи простор у, како кажу, режимским медијима.

Извор: СРНА