latinica  ћирилица
25/04/2017 |  12:01 | Аутор: РТРС

Васић: Био сам на тенковима, али само Војске Републике Српске

Члан Главног одбора СНСД-а Рајко Васић поручио је ПДП-у да није био ни на каквим тенковима СФОР-а, осим на тенковим и у рововима Војске Републике Српске, те да "има више рововских дана него сво руководство ПДП-а од Другог свјетског рата".
Рајко Васић - Фото: РТРС
Рајко ВасићФото: РТРС

"Овима из ПДП-а могу да поручим да се емисија 'Локомобил' емитовала за цијелу БиХ, а била је видљива и гледана у Славонији, Далмацији и Србији", рекао је Васић Срни, коментаришући данашње саопштење ПДП-а у којем се наводи да је он "највише познат по три ствари - по томе што је радио у тв-емисији посвећеној комуналним услугама 'Локомобил', што је на СФОР-овим тенковима рушио институције Републике Српске и што је са својом приватном штампаријом добијао озбиљне буџетске послове".

Када је ријеч о штампарији, Васић је нагласио да штампарија, чији је био сувласник, никада није добијала послове из буџета.

"И могу да кажем, у погледу љубљеног им почасног предсједника /Младена Иванића/, да сам мало прелетио - није се бавио интелектуалним пословима, него је беспосличарио по Бањалуци", истакао је Васић.

Извор: СРНА