latinica  ћирилица
20/05/2017 |  20:39 ⇒ 21/05/2017 | 11:35 | Аутор: РТРС

Стефановић: Нова Влада Србије у јуну

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић рекао је данас да је чињеница да ће нова влада бити формирана у 20 дана јуна, а да ће се након тога видјети који ће бити њени први потези и како ће нови састав радити у циљу наставка добре политике атуелне Владе Србије.
Влада Србије - Фото: РТРС
Влада СрбијеФото: РТРС

"Оно што је веома важно је да се зна да ће премијер и новоизабрани председник Србије Александар Вучић разговарати са свим представницима политичких странака и консултовати се око формирања те Владе", рекао је Стефановић и додао да је одлука у рукама Александра Вучића, који ће предложити мандатара.

Он је, одговарајући на питања новинара, истакао да је сигуран да ће нови мандатар, ко год он био, заједно са новоизабраним предсједником Србије размишљати о саставу те Владе, преносе београдски медији.

О кадровским питањима није било разговора, рекао је Стефановић и додао да се о свим темама прво разговара унутар странке, а након тога се излази у јавност.

"Ја сам увјерен да ће Александар Вучић као и до сада донети одлуку која ће бити најбоља по грађане Србије", рекао је Стефановић.

Извор: Срна