latinica  ћирилица
26/05/2017 |  12:12 | Аутор: РТРС

Интер жели Родригеса, Пепеа, Ди Марију

Интер иза себе има још једну разочаравајућу сезону, а амбициозни власници из Кине који су јесенас преузели клуб желе све да надокнаде већ у наредној.
Ди Марија (Фото:pinterest.com) -
Ди Марија (Фото:pinterest.com)

Како преносе италијански медији, "Неразури" планирају три велика појачања на љето - два из Реал Мадрида и једно из Пари Сен Жермена.

Прво се чека долазак новог тренера, а по свему судећи то би требало да буде Лучано Спалети.

Његови приоритети за наредни прелазни рок су наводно штопер и плејмејкер Реала Пепе и Хамес Родригес, те крило ПСЖ Анхел ди Марија.

Пепеу на љето истиче уговор, а тешко је очекивати да ће Реал понудити 34-годишњем Португалцу оно што сигурно може добити у Милану.

С друге стране, Родригес је незадовољан статусом код Зинедина Зидана, па је реално очеквати и његов одлазак, а проблем Интеру могло би да прави интересовање Манчестер Јунајтеда.

Што се тиче Ди Марије, Аргентинац је био стандардан код Унаја Емерија и постигао је 13 голова, али је било јасно да су на Парку принчева очекивали знатно више од њега.

Интер ће новац за трансфера покушати да обезбиједи продајом Марцела Брозовића, Евера Банеге и Ивана Перишића, за кога се спекулише да је на мети управо ПСЖ.

Извор: Агенције