latinica  ћирилица
20/06/2017 |  10:10 ⇒ 11:02 | Аутор: РТРС

Магазиновић: Звиздић умислио да је премијер Швајцарске

Посланик СДП-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Саша Магазиновић рекао је да је слушајући излагање предсједавајућег Савјета министара БиХ Дениса Звиздића пред посланицима Европског парламента у Бриселу имао осјећај да је Звиздић премијер Швајцарске.
Саша Магазиновић (фото: nap.ba) -
Саша Магазиновић (фото: nap.ba)

"Не знам шта је горе, што власт нема резултате или што покушава убиједити народ да их има и да би требало да вјерују њима, а не својим очима. Звиздић се дефинитивно придружио /премијеру Федерације БиХ/ Фадилу Новалићу у начину оцјене тренутне ситуације", навео је Магазиновић.

Он је додао да Звиздић не спомиње невидљиве путеве, али спомиње лидерство у регији и без устезања користи ријечи "процват и успјех".

"На тренутак сам помислио да га је прије сједнице неко киднаповао, хипнотисао и убиједио да је премијер Швајцарске", рекао је Магазиновић за "Дневни аваз".

Звиздић је јуче на засиједању Комитета парламента ЕУ за спољне послове /АФЕТ/ у Бриселу оцијенио да је "2016. година до сада најуспјешнија у процесу европских интеграција БиХ", те се похвалио и да је захваљујући Савјету министара БиХ "заустављен раст јавне потрошње, те ограничени и смањени издаци за плате у јавном сектору".

"Аваз" наводи да су учесници скупа из БиХ, који су слушали Звиздићево излагање у Бриселу, помислили да они и предсједавајући Савјета министара не долазе из исте земље.

Извор: Срна