latinica  ћирилица
27/07/2017 |  12:09 ⇒ 13:58 | Аутор: РТРС

На РТРС-у рукометни турнир "Добој 2017"

Генерални директор Радио-телевизије Републике Српске, Драшко Милиновић и Енес Суљкановић, предсједник Извршног одбора рукометног ТВ турнира шампиона у Добоју, данас су у Бањалуци потписали уговор о медијском спонзорству 49. турнира.
Милиновић и Суљкановић потписали уговор о медијском покровитељству - Фото: РТРС
Милиновић и Суљкановић потписали уговор о медијском покровитељствуФото: РТРС

Мечеве са ове престижне спортске манифестације која се одржава 49. пут , моћи ће да прате и гледаоци РТРС-а.

Сарадња Радио-телевизије Републике Српске и организатора турнира у Добоју траје од 1996. године. Уговор о генералном медијском покровитељству овогодишењег турнира наставак је добре сарадње. 

Генерални директор РТРС-а је захвалио предсједнику Извршног одбора организационог одбора турнира и цијелој екипи, која сваке године ради на очувању велике спортске традиције и 49. пут организује један од највећих рукометних турнира у Европи и свијету. 

- Сљедеће године је 50. јубиларни турнир, који ће Радио-телевизија Републике Српске радити на потпуно дугачији начин. Планирамо да све утакмице преносимо у фул ХД резолуцији, са новим репортажним колима која ћемо ускоро набавити. Тако ћемо сигнал са овог турнира моћи да понудимо свим реномираним свјетским кућама и на тај начин дати свој допринос обиљежавању јубилеја - рекао је Милиновић.

Суљкановић је истакао добру досадашњу сарадњу са РТРС-ом.

- Ми имамо само ријечи хвале за Радио-телевизију Републике Српске. У протеклом периоду је на професионалан начин одрадила све преносе и сва дешавања око турнира и тако на најбољи начин слику са Међународног ТВ турнира шампиона послала до наших гледалаца - исатакао је он.

Међународни рукометни ТВ турнир шампиона "Добој 2017" биће одржан од 15. до 19. августа, а претходиће му манифестација "Парада спорта".

На турниру ће учествовати екипе - "Колдинг" из Данске, "Екс" из Француске, "Санкт Петербург" из Русије, "Винтертур" из Швајцарске, "Татран Прешов" из Словачке, "Кв Сасја" из Белгије, те домаће екипе бањалучки "Борац" и добојска "Слога".