latinica  ћирилица
27/07/2017 |  16:39 ⇒ 19:54 | Аутор: РТРС

Музички спектакл "Козара у срцу" биће одржан вечерас (ВИДЕО)

Музички спектакл "Козара у срцу", који је синоћ одгођен због лошег времена, биће одржан вечерас од 18 часова у спортско рекреативном центру Бенковац на Козари.
Рок фестивал - Фото: РТРС
Рок фестивалФото: РТРС

Све групе које су требале наступити прве и друге вечери фестивала, наступиће вечерас.

Тату, Нолимитнов, Фијаско, Кербер, Освајачи, Атомско склониште и Бијело дугме у пуном саставу, вечерас ће се наћи на бини спортско рекреативног центра Бенковац на Козари. 

- Вечерас ћу имати први пут да свирам. Ка се надам да ће вам се доппасти. Са мном су Ален и Тифа, свираћемо један весео љетњи програм и нама је стало да се забавимо, а надам се да ће те се и ви забавити са нама - истакао је Горан Бреговић из групе Бијело дугме.

Улазнице купљене за прво вече фестивала, који није одржан због лошег времена, важе и данас. 

- Први рок фест и одмах највеће групе, Бијело дугме, Захваљујући неком невремену имамо одмах част да све групе гледамо у једном дану, програм почиње од 18 часова - рекао је организатор фестивала "Козара у срцу" Дражен Врховац.

Највеће рок групе на једном мјесту. Неке од њих примио је и градоначелник Приједора. 

- Нашим грађанима и музичарима желим изузетно пријатно вече са жељом да овај фестивал добије право грађанства овдје на Козари и да се понавља сваке године - додао је градоначелник Приједора Миленко Ђаковић.

Од 16 часова, организован је превоз аутобусима из Бањалуке, Приједора, Градишке, Лакташа, Новог Града, Оштре Луке и Омарске.