latinica  ћирилица
16/08/2017 |  12:17 ⇒ 12:45 | Аутор: РТРС

Приједор- Јавни скупови одржани без инцидената (ВИДЕО)

Током ове туристичке сезоне, 43 јавна скупа на подручју приједорске регије, на којима је према процјенама полиције присуствовало око 44 хиљаде грађана, прошла су без инцидената, саопштено је да на конференцији за новинаре Полицијске управе Приједор.
ПУ Приједор - Фото: РТРС
ПУ ПриједорФото: РТРС

Расвијетљено је кривично дјело лажног пријављивања наводно подметнуте експлозивне направе у хотелу "Приједор" током свадбеног весеља, почетком јула. Из Полицијске управе Приједор саопштено је и да се полиција ближи позитивном исходу истраге о крађи 45 хиљада марака из куће у Љубији код Приједора. Из полиције тврде да је ријеч о кривичном дјелу које је пријављено два дана након сазнања о нестанку новца из породичне куће.

Радомир Лукић, начелник Сектора криминалистичке полиције Приједор рекао је да се истрага одвија у правцу рјешења и да се ускоро очекује расвјетљавање овог кривичног дјела.

Далибор Иванић, начелник Полицијске управе Приједор, подсјетио је да је 8. јула запримљена дојава о подметнутој експлозивној направи за вријеме свадбе у хотелу "Приједор". Навео је да је тај догађај расвијетљен и да се за кривично дјело лажно пријављивање кривичног дјела сумњичи лице с иницјалима М. М. (1984.) из Приједора и против њега ће бити поднесен извјештај надлежном тужилаштву.