latinica  ћирилица
21/08/2017 |  14:31 ⇒ 17:35 | Аутор: РТРС

Радојичић озваничио почетак изградње канализације на Петрићевцу (ВИДЕО)

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић озваничио је данас почетак изградње канализације у мјесној заједници Петрићевац, чија је вриједност већа од 40.000 КМ.
Радојичић - МЗ Петрићевац - Фото: СРНА
Радојичић - МЗ ПетрићевацФото: СРНА

Ово је још један од комуналних пројеката Градске управе, који имају циљ да се, између осталог, ријеше и многобројни проблеми које грађани имају у вези са оборинским водама.

"Ријеч је о наставку изградње кишне канализације, која је раније рађена у Улици Ивана Кукуљевића. Падавинке воде су се због неријешеног испуста у реципијент скупљале у приватне парцеле", рекао је Радојичић новинарима.

Он је навео да је циљ Градске управе да у наредном периоду на подручју ове мјесне заједнице у договору са друштвено одговорним компанијама изгради и дјечије игралиште.

"Осим тога, постоји потреба и за објектима друштвене намјене, као што је амбуланта, која је сада у веома лошем стању", рекао је Радојичић.

Градска управа, додао је он, разматра да се уђе у пројектовање једног од неколико предвиђених друштвених објеката, након што је Скупштина града усвојила измјене регулационог плана овог подручја.

Извор: Срна