latinica  ћирилица
24/08/2017 |  20:13 ⇒ 20:55 | Аутор: РТРС

Мићић демантује непотизам и отварање новог ресторана (ВИДЕО)

Након вишедневних притисака јавности, градоначелник Бијељине Мићо Мићић најавио је да ће покушати да раскине уговор о куповини скупоцјеног аута, тврдећи да није ријеч о аудију вриједном 125, већ 106 хиљада марака.
Мићо Мићић - Фото: РТРС
Мићо МићићФото: РТРС

Мићић признаје, да је то скупо, али тврди да је градској управи потребан не само један нови, већ четири-пет мањих аутомобила. И то није било једино питање на које је Мићић одговарао.

Мићић је под ударом јавности и због информација да је у градске институције запослио сина, и да његова породица у центру Бијељине отвара луксузни ресторан. Оно што се по Бијељини данима прича, Мићић демантује. И то је први човјек Бијељине данас морао да објасни јавности.

- Моје дијете је приправник и није у градској управи приправник. Ресторан сам затворио ''Осмицу'' , не бих затварао тај да отварам нови. Не желим са тим да се бавим, поручује Мићић.

Опозиција има другачија сазнања.

- По мојим поузданим инфомацијама које имам, његов син је прошле године у новембру запослен у Дирекцији за изградњу града и тамо је у радном односу. Супруга је прије 15 дана изнајмила познати локал у граду гдје се прави скупоцјени и луксузни ресторан, каже Недељко Ћорић,предсједник СНСД-а Бијељина.

Осудама се придружио и Покрет Успјешна Српска.

Мићића оптужују за неодговорност и позивају да поднесе оставку. Таква бахатост, кажу, вријеђа све људе који живе у Бијељини.