latinica  ћирилица
19/09/2017 |  08:17 | Аутор: РТРС

ТОРС представља туристичку понуду на сајму у Москви

Туристичка организација Републике Српске представиће свеукупну туристичку понуду Српске на 23. Међународном сајму туризма у Москви на којем ће се окупити 650 излагача из више од 60 земаља.
Туристичка организација Републике Српске - Фото: РТРС
Туристичка организација Републике СрпскеФото: РТРС

На сајму у Москви, који почиње данас и трајаће до четвртка 21. септембра, биће представљене дестинације активног одмора, "сити брејк" тyре, понуда кратких одмора са обиласцима културно-историјских знаменитости, те понуде националних паркова, бањских центара, као и понуда зимских дестинација, имајући у виду да слиједи зимска туристичка сезона.

Туристичка организација Српске ове године ће као специјални гост представити најатрактивнију понуду Српске на изложбеном простору Туристичке организације Србије.

Из ТОРС-а је саопштено да је сајам у Москви једна од најзначајнијих међународних манифестација из области туризма, која за стручну и пословну јавност представља важан извор информисања о трендовима у овој области, али и значајно мјесто успостављања пословних контаката и сарадње.

Подршку у реализацији наступа ТОРС-а и промотивних активности на Међународном сајму туризма у Москви пружило је и Представништво Републике Српске у Руској Федерацији.

Извор: СРНА