latinica  ћирилица
01/10/2017 |  21:10 ⇒ 21:13 | Аутор: РТРС

Звиждуци Хумске за Партизан

Фудбалери Партизана и Чукаричког ремизирали су без голова у Хумској, у дербију 12. кола Суперлиге Србије.
Фудбалери Партизана и Чукаричког (Фото: StarSport) -
Фудбалери Партизана и Чукаричког (Фото: StarSport)

Црно-бијели су тако пропустили да искористе неочекиван пораз Црвене звезде у Крушевцу, па су смањили заостатак за највећим ривалом за само један бод, те су сада на минус четири.

Очигледно деморалисани поразом од кијевског Динама прије неколико дана у Лиги Европе, након вођства од 2:0 на полувремену, играчи српског шампиона су одиграли очајан меч у домаћем првенству.

Тим Мирослава Ђукића је имао само једну конкретну гол шансу, три минута пре краја Сејдуба Сума је шутирао директно у голмана Чукаричког Александра Кировског.

С друге стране, гости су били врло близу гола у првом полувремену, неколико сјајних шанси пропустио је Огњен Мудрински, који је погодио и пречку.

Овај играч је обиљежио и завршницу сусрета јер је због повреде скочног зглоба морао да напусти терен десетак минута пре краја. Мудрински се повредио након старта Евертона Луиза, који је разбјеснио тренера гостију Ненада Лалатовића.

"Сломио му је ногу!", урлао је Лалатовић поред аут линије, "Били смо бољи свих 90 минута, заслужили смо сва три бода. Евертон мора да припази на своје понашање, старт са леђа је срамота. То је знак да му недостаје спортска дисциплина. Сломио је ногу момку стартом с леђа".

Партизан је сада на диоби треће позиције са Вождовцем са по 24 бода, једним мање од Војводине која има меч више, а четири иза лидера Звезде.

Чукарички је седми са 20 бодова, тим са Бановог брда је у Хумској окончао низ од две побједе.

Извор: Б92