latinica  ћирилица
02/10/2017 |  09:19 ⇒ 20:06 | Аутор: РТРС

Терзић: Титула без иједне мрље

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Зоран Терзић рекао је да је поносан на свој тим који је "без икакве мрље" освојио Европско првенство.
Зоран Терзић - Фото: РТС
Зоран ТерзићФото: РТС

- Шта рећи послије овакве утакмице и оваквог резултата. Велика срећа, велико задовољство... Прије свега сам поносан на дјевојке, које су ово Европско првенство одиграле на начин који одавно није виђен. Играле су у таквом ритму да противнику ни у једном тренутку, ни у једно мечу нису дале грам шансе да може да побиједи - рекао је Терзић.

Женска одбојкашка репрезентација Србије освојила је Европско првенство, пошто је у финалу у Бакуу побиједила Холандију са 3-1 у сетовима.

- Одиграле су ово првенство без иједне мрље. Освојено је Европско првенство... Показале су да су најбоља екипа, по свим параметрима су најбоље, а и сами резултати говоре. Нико не може да им приговори. Сада треба да славе и да уживају - рекао је селектор.

Репрезентацији Србије је ово четврта медаља на континенталним шампионатима, а друга златна, након тријумфа 2011. године у Београду.

Извор: Б92