latinica  ћирилица
14/10/2017 |  11:08 ⇒ 12:30 | Аутор: РТРС

Регоје поново члан Управног одбора СЕЕКОМ

Начелник Канцеларије за односе са јавношћу Министарства иностраних послова БиХ Небојша Регоје поновно је изабран за члана Управног одбора Удружења јавних комуникатора Југоисточне Европе /СЕЕКОМ/.
Небојша Регоје (фото: mvp.gov.ba) -
Небојша Регоје (фото: mvp.gov.ba)

Регоју је мандат обновљен на редовном годишњем засједању Генералне скупштине СЕЕКОМ-а, саопштено је из МИП БиХ.

Како је наведено, Регоје је  као један од оснивача организације, обављао ову дужност и у претходном двогодишњем мандату.

Годишња скупштина је одржана другог дана одржавања конференције "Јавни дијалог у Европи: Поновно повезивање ЕУ са грађанима и сусједима", која се данас завршава у Академији Фондације Конрад Аденауер у Берлину.

Регоје је учествовао и у раду конференције као говорник у панелу под називом "Стратешка комуницација вриједности у геополитичком контексту - Како би Европа требала да се супротстави пропаганди и лажним вијестима", а говорио је и о искуствима БиХ.

Пету годишњу конференцију СЕЕКОМ-а заједнички су организовали Програм за медије у Југоисточној Европи њемачке фондације Конрад Аденауер и Удружење јавних комуникатора југоисточне Европе уз партнерство са Европском комисијом из Брисела.

СЕЕКОМ је међународно непрофитно струковно удружење државних службеника за комуникацију из 13 земаља Југоисточне Европе, основано 2013. године у Будви, чији је циљ афирмација највиших етичких и професионалних стандарда комуникације у јавном сектору и доброг управљања, кроз професионалну размјену између службеника за комуникације у јавном сектору у Југоисточној Европи.

Извор: СРНА