latinica  ћирилица
18/12/2017 |  20:15 | Аутор: РТРС

Обрадовић: Морамо да будемо спремни за Звезду

Тренер кошаркаша Фенербахчеа Жељко Обрадовић рекао је да његова екипа у предстојећој утакмици Евролиге мора да остане концентрисана.

- За све екипе у Евролиги, календар је јако тежак. Морамо да будемо спремни за Звезду која у посљедње вријеме игра веома добро. Долазе послије три веома добре утакмице, посебно посљедње против Валенсије и Морнара у АБА лиги. Као и увијек, морамо да будемо концентрисани и та да покушамо да одиграмо најбољу могућу утакмицу - рекао је Обрадовић, а пренио је сајт Евролиге.

Фенербахче ће у уторак од 18.45 по средњеевропском времену дочекати Звезду у 13. колу Евролиге.

Бивши кошаркаш Партизана, а сада центар Фенербахчеа Јан Весели оцеијнио је да црвено-бијели посебно добро играју на гостовањима.

- Биће то веома тешка утакмица за нас. Звезда игра сјајно у посљедњих неколико утакмица, посебно у гостима. Морамо да будемо спремни за то. Драго ми је што ћу поново видјети свог пријатеља и некадашњег саиграча Перу Антића - рекао је Весели.

Фенербахче утакмицу дочекује на трећем мјесту Евролиге са осам побједа и четири пораза, док је Звезда 11. са пет тријумфа из 12 утакмица.

Извор: Б92