latinica  ћирилица
20/01/2018 |  11:54 | Аутор: РТРС

ПДП: Након наредних избора, у Српској ће бити изграђено поштено друштво

ПДП обећава грађанима да ће након наредних избора у Републици Српској бити изграђено поштено и пристојно друштво, у којем ће "особе попут /посланика СНСД-а у Представничком дому парламента БиХ/ Милице Марковић бити потпуно маргинализоване".
ПДП -
ПДП

Реагујући на јучерашњу изјаву Марковићеве да је "највећа мрља на лицу Републике Српске то што је у заједничким институцијама БиХ представљају људи попут класичног српског аутошовинисте Игора Црнатка, који својим понашањем покушава да 'шамара' Српску, додворавајући се на тај начин политичком Сарајеву и неким западним амбасадама", из ПДП-а тврде да је њен напад на Црнатка потврђује да су она и СНСД "увијек у функцији заштите криминалаца".

"Марковићева стаје у заштиту особа из криминалног миљеа са тешким кривичним дјелима, само зато што је то природно окружење СНСД-а и зато што од те групе смијешних истетовираних позера очекује да ће је штитити кад дође до политичких промјена у Републици Српској", саопштено је из ПДП–а.

Из ове партије наводе да Марковићева од 2006. године, већ скоро 12 година "сједи" у Парламентарној скупштини БиХ, те да јој за то вријеме исплаћено непуних милион КМ, на име плата и накнада, а да, како тврде, није урадила ниједну корисну ствар за Републику Српску, нити је остала упамћена било која њена иницијатива или приједлог.

Извор: СРНА