latinica  ћирилица
24/01/2018 |  13:17 ⇒ 13:18 | Аутор: РТРС

Милена Ивановић: Није тачно да је Вучић одбио да прими Оливера

Удовица предсједника Грађанске иницијативе "Слобода, демократија, правда" Оливера Ивановића, Милена Поповић Ивановић негира спекулације да је пресједник Србије Александар Вучић неколико дана прије убиства одбио да прими његовог супруга у згради Предсједништва Србије у Београду.
Милена Ивановић - Фото: Глас Српске
Милена ИвановићФото: Глас Српске

- Та информација није тачна. Они су се раније договарали да се виде, али до тог састанка није дошло - кратко је објаснила за Данас Милена Поповић Ивановић.

Послије изјаве предсједника Србије да је "помогао Ивановићу више него други политичари", у високим политичким круговима појавиле су се спекулације о наводном Вучићевом одбијању, уочи атентата, да у Предсједништву Србије прими лидера СДП-а.

Вучић је и јуче, гостујући на једној од београдских телевизија, рекао да је "Ивановића и његову супругу виђао више пута у Влади и Предсједништву".

Према незваничним сазнањима, Оливер Ивановић је приликом једног од сусрета са Вучићем дао имена људи који су угрожавали његову безбједност, што предсједник Србије до сада није помињао у јавности.

Извор: Спутњик