latinica  ћирилица
18/04/2018 |  09:25 ⇒ 15:47 | Аутор: РТРС

Други Мото фест у Бањалуци окупља неколико хиљада бајкера из региона (ВИДЕО)

Други по реду Мото Фест који ће одржати 25. и 26. маја у Бањалуци окупиће неколико хиљада бајкера из цијелог региона.
Мото фест Бањалука -
Мото фест Бањалука

За одличан програм и забаву на Мото Фесту задужен је један од најпопуларнијих регионалних бендова "Хладно пиво" који ће ове године наступом у Бањалуци обиљежити свој велики јубилеј, 30 година каријере и успјешног рада који је иза њих.

На недавно одржаној прес конференцији публици су обећали одличну забаву, као и увијек добар провод на њиховим наступима, али и извођење неких старијих пјесама са почетка каријере које су обиљежили њихов успјешан музички пут и допринијеле да дуги низ година владају музичком сценом.

Фронтмен Хладног пива, Миле Кекин искористио је посјету Бањалуци да вас позове да 25. маја будете на Кастелу и уживате у још једном одличном наступу овог легендарног бенда.

Осим Хладног пива, током дводневног програма на Мото фесту 25. и 26. маја наступиће и: Che Sudaka (Бркови), Забрањено пушење, (Лет 3), Канда, Коџа и Небојша (ДЛМ), Daddy Cool tribute Zucchero.

Поред музичког програма, организатор МК Стршљен побринуо се и за одличне садржаје у дневном програму, којим су обухваћени Мото сајам који и ове године окупља највеће свјетске мото брендове у Бањалуци.

Поред тога посјетиоци ће бити у прилици да уживају у стунт акробацијама, мото дефилеу кроз град и другим пратећим садржајима.

Улазнице за музички програм по цијени од 7 КМ једнодневна и 10 КМ дводневна у продаји су од понедјељка 16. априла преко продајног сервиса kupikartu.ba. Сајамска улазница по цијени од 3 КМ биће у продаји на улазу у фестивалску зону. Улаз за све бајкере је бесплатан.

Све информације о предстојећем Мото Фесту доступне су на званичној страници www.motofestbl.com