latinica  ћирилица
18/05/2018 |  14:06 | Аутор: РТРС

Зворник- Признања суграђанима поводом Дана града (ФОТО)

Поводом 21. маја, Дана града, у Градској управи Зворника, градоначелник Зоран Стевановић организовао је пријем за вуковце средњих школа, новинаре, стријелце Противградне заштите и спортисте.
Пријем поводом Дана Града Зворника - Фото: РТРС
Пријем поводом Дана Града ЗворникаФото: РТРС

Стевановић је истакао да вуковци, спортисти, новинари и стријелци Противградне заштите својим радом и трудом годинама дају значајан допринос градској свакодневици.

- Резултатима које постижете заврјеђујете нашу пажњу и ово је прилика да се сусрећемо са оним најбољим што имамо. Наши вуковци су репрезентативци нашег знања и образовања, а ово је прилика да им се захвалимо. Спортисти су годинама прави амбасадори Града, а улога стријелаца Противградне заштите је велика, јер они доприносе очувању зворничких поља и материјалних добара - поручио је Стевановић.

Пријем поводом Дана града Зворника

Градоначелник је гостима уручио пригодне поклоне и пожелио добро здравље и нове успјехе. Поклон је примила и Марија Кљештан, ученица генерације Средњошколског центра "Петар Кочић".

- Част нам је што Градска управа цијени наш труд и ова награда свакако ће значити за даље школовање. Намјеравам да упишем Електротехнички факултет у Новом Саду - истакла је Марија Кљештан.

У оквиру обиљежавања Дана града, у Зворнику ће данас бити одржана и завршна приредба предшколске групе дјечијег вртића Наша радост.