latinica  ћирилица
28/05/2018 |  21:29 ⇒ 21:30 | Аутор: ТАНЈУГ

Митровић: Циљ да прођемо групу, гладан сам голова као вук

Репрезентативац Србије Александар Митровић изјавио да је примарни циљ пролазак групне фазе на Свјетском првенству у Русији и да ће предстојеће припреме искористи да се што више поради на детаљима.
Александар Митровић - Фото: Getty Images
Александар МитровићФото: Getty Images

"Мислим да је пласман на Мундијал велики успех, а први циљ је да се прође група. Већ смо се упознали са новим селектором. Никад није доста уигравања, јер увијек можемо да се што боље спремимо", рекао је Митровић новинарима послије тренинга у Старој Пазови.

Према његовим ријечима, успјех са Фуламом који је остварен пласманом у Премијер лигу оставља иза себе, а у репрезентацији налази мотив за период који долази.

"Сто посто сам фокусиран за репрезентацију о којој нисам размишљао док нисам завршио посао у Фуламу. Сад ми је мотивација на Србији. Физички се никад боље нисам осјећао. Играње у Фуламу доноси ми самопоуздање, голове и доста утакмица у ногама и то искуство ћу пренијети овдје", рекао је Митровић. Како је рекао, голова му никад није доста, јер увијек осјећа глад за њима.

"Голови су као дрога, што их више постижеш више си гладан као вук.

Екипа је пренијела на терен замисли Јокановића. Нисам ја херој Лондона. Екипа је најважнија, а појединци су ти који некад искачу", рекао је Митровић.