latinica  ћирилица
24/06/2018 |  18:11 ⇒ 18:47 | Аутор: СРНА

Кошарац: СНСД има изражену предност над другим странкама

Члан Предсједништва СНСД-а Сташа Кошарац изјавио је да СНСД уочи општих избора има изражену предност над другим странкама, првенствено захваљујући предсједнику Републике Српске Милораду Додику и премијеру Жељки Цвијановић који су афирмисали вриједности Српске и бранили је од напада из Сарајева и неких других средина.
Сташа Кошарац - Фото: СРНА
Сташа КошарацФото: СРНА

Кошарац је прије почетка сједнице Регионалног одбора СНСД-а у Источном Сарајеву рекао да су ту да афирмишу резултате постигнуте у протеклом периоду.

"Веома је важно да смо афирмисани у смислу свих потреба Републике Српске, да је цијенимо, волимо, поштујемо и желимо да наставимо да је градимо", рекао је Кошарац новинарима.

Он је истакао да СНСД-у веома важна снага и стабилност Српске, те да ће и у наредном радити на томе.

"Двоумљења нема, за нас је Република Српска императив и желимо да под заставом Српске афирмишемо све вриједности грађана и да заједно са њима радимо на напретку и развоју Републике. Потпуно смо опредјељени да радимо за Републику Српску", поручио је Кошарац.

Предсједник Регионалног одбора СНСД-а Љубиша Ћосић рекао је да у Источном Сарајеву нема довољно велике сале која би могла да прими све оне који желе да подрже СНСД, оне који су дио СНСД-ове структуре и који су вођени предсједником ове странке Милорадом Додиком и потпредсједником Жељком Цвијановић.

Он је додао да је 350 људи из осам општина доказ да немају случајно власт у пет од осам општина и да нису случајно најбитнији политички фактор у овој регији.

Ђосић је поручио да ће 7. октобра показати да су још јачи и снажнији, да ће кандидати СНСД-а Милорад Додик и Жељка Цвијановић поново побиједити, те да ће заједно кренути у нови рад за локалне заједнице и Републику Српску.

Он је увјерен да ће СНСД по ко зна који пут показати да је та странка најбитнији политички фактор у изборној јединици на овом подручју, те да ће то бити оставрено захваљујући Додику и Цвијановићевој.