latinica  ћирилица
25/07/2018 |  10:27 ⇒ 14:51 | Аутор: РТРС

УПОЗОРЕЊЕ ИЗ ЊЕМАЧКЕ: Писмо љекара открива стравичну истину о мигрантима!

Чешка докторка отвореним је писмом проговорила о стравичним искуствима из клинике у Минхену, која прима мигранте из цијелог свијета. "Полиција чува клинике, болнице и амбуланте јер ти су људи јако непредвидиви", открила је.
Мигранти (Фото: balkanuzivo.net) -
Мигранти (Фото: balkanuzivo.net)

Невјероватно је шта чешки љекари морају радити у њемачким клиникама, наставља, и додаје како су муслимански и афрички мигранти застрашујуће тешки људи с којима није лако радити. Ова чешка докторка након рада с мигрантима упутила је вапај за пензијом јер, како каже, стање се не може издржати.

У писмо које је у скраћеном облику прочитано на чешкој телевизији, жена коју су назвали "звиждач из мигрантске кризе" упозорила је на стравичан хаос у болницама. Многи мигранти у Европу уз АИДС и сифилис са собом носе хрпу егзотичних болести с којима ми не знамо радити. Ми не знамо лијечити те болести, упозорава.

"Јуче смо имали састанак овдје у минхенској болници јер ситуација је напросто неодржива. Многи муслимани одбијају лијечење ако их лијече жене, а ми жене одбијамо ићи тим животињама, посебно онима из Африке. Однос између радника и миграната јако се погоршава, а однедавно мигранти по болницама ходају у пратњи полиције са псима па вам је онда јасно о чему се ради. Многи мигранти имају сиду, сифилис и многе егзотичне болести које ми никад нисмо видјели у Европи, а ако случајно добију лијек на рецепт који морају платити, ту долази до слома, туче, вике, насиља, поготово ако је ријеч о лијековима за дјецу", наводи се у писму.

Они оставе дијете у амбуланти и само кажу: "Овдје се дјеца лијече бесплатно", и ако им се не да лијек они су спремни убити. Зато полиција уз болнице и азиле сада надзире и велике болнице. О овоме је забрањено говорити и писати, али ти људи су животиње. Тренутно, број незапослених у Њемачкој је 2,2 милиона. Сада ће незапослених бити најмање 3,2 милиона. А већина тих људи су потпуно неспособни. Неки од њих немају никакво образовање. Њихове жене уопште не раде. Процјењујем да је једна од десет жена трудна. Стотине хиљада њих донијели су са собом дјецу и дојенчад, многи су јако мршави изгладњели. Ако се ово стање настави, враћам се кући па макар морала у присилну пензију. Не би ту радила више ни за двоструку плату. Јако су неугодни према женама.

Чак је и наш водитељ смјене рекао да му је страшно тужно видјети спремачицу која годинама ради у тој болници за 800 евра мјесечно и да сада мора пролазити поред младића који на њу насрћу, сексуално је узнемиравају, говоре јој; све или ништа, а ако одбије, онда постају агресивни све до доласка полиције. До сада је болничко особље некако успјело избјећи заразу или силовање, али то је због присуства великог броја полиције у близини Рајне. Не желим ни замислити шта би се догодило да их нема. А што се заразе тиче, питање је дана када ће се зараза проширити по Европи. Прије неколико недјеља мигранти су ножевима напали љекаре у болници у близини Рајне, о томе сви ћуте. Наиме, дијете старо осам мјесеци вукли су три мјесеца кроз пола Европе. Дијете је нажалост умрло успркос томе што је добило медицинску његу у једној од најбољих дјечијих болница у Њемачкој. Они су тада изболи љекара и двије сестре. Љекар је оперисан, а двије сестре су на интензивној њези, не зна се хоће ли преживјети. Нико за тај злочин није кажњен. Сви су пуштени у име културалних разлика?!

Локалним медијима забрањено је писати о оваквим инцидентима који су свакодневни. Они свој заражени урин сифилисом или АИДСОМ бацају сестрама у главу и никоме ништа зато. Нико није процесуиран, ухапшен. Шта би се догодило да је обрнуто? Да неко насмрт избоде мигранта, да заражени урин бацамо по људима? Ако ништа друго, били би изведени пред лице правде, а мигрантима се ништа не догађа. Они смију све и убијати и клати и нико им не жели ништа. Нико им не говори да је то погрешно. Ви не разумијете да су ти људи испрани, да уопште нису хумани и да не прихватају ништа осим закона Аллаха или Мухамеда, а они су, по њиховом тумачењу, страшни, нељудски.

"Замислите само да на послу морате бити окружени полицијом и полицијским псима стално од страха за властити живот па ће вам бити јасније о каквим људима је ту ријеч. Само, нејасно је зашто се њима све допушта, то ме упућује на то да неко други има мало већи план од онога који ми можемо замислити", рекла је шокирана докторка која од почетка ове кризе ради с мигрантима и која сада жели свим силама побјећи од страха за властити живот, с којим се, како каже коцка, сваки дан.

Извор: Србија портал