latinica  ћирилица
01/08/2018 |  11:47 ⇒ 19:39 | Аутор: РТРС

Акција на подручју Зворника - откривена четири илегална клуба за игре на срећу

Инспектори Републичке управе за игре на срећу и Пореске управе Републике Српске спровели су данас контролу усмјерену на пословања регистрованих приређивача игара на срећу, као и контролу пријаве радника у Јединствени систем регистрације, контроле и наплате доприноса, саопштено је из Републичке управе за игре на срећу.
Зворник - Фото: РТРС
ЗворникФото: РТРС

Приликом спровођења акције, инспектори су открили илегално приређивање игара на срећу на четири локације.

Нелегално приређивање игара на срећу путем аутомата за огре на срећу и електронских игара на срећу  од стране правног лица "Bingo Trade" d.o.o. откривено је у аутомат клубу "Bet In" на адреси Патријарха Павла б.б. Зворник и у аутомат клубу "Bet In" у насељу Економија, Каракај б.б град Зворник.

Инспектори су, такође, у пословном у улици Браће Југовића Б-18, открили илегално држање опреме за приређивање електронске игре на срећу "Бинго" у власништву М.В из Зворника.

Током акције инспектори су у пословном простору "Balkan Bet Sports" на адреси Глумина 109 открили илегално приређивање игара на срећу на аутоматима и електронским играма на срећу.

Против одговорних лица ће због почињених прекршаја бити покренут прекршајни поступак, наводи се у саопштењу. 

РТРС незванично сазнаје да је у већини објеката илегално организовао игре на срећу народни посланик клуба СДС - СРС Синиша Илић.