latinica  ћирилица
21/08/2018 |  15:28 ⇒ 18:04 | Аутор: РТРС

Зворник: Почела реконструкција зграде Полицијске управе

У Зворнику је почела реконструкција и адаптација објекта Полицијске управе. Овај пројекат значајно ће унаприједити услове рада полицијских службеника. Радове финансира Влада Републике Српске.

Након што су испуњене законске регулативе, вриједне руке радника започеле су адаптацију објекта Полицијске управе у Зворнику. Биће замијењена столарија и уређена фасада, а зграда управе добиће љепши изглед.

"Запослени у овој установи ће након реконструкције објекта имати далеко боље услове за рад. Такође, посебна корист се огледа у већој енергетској ефикасности, али и изгледу самог објекта што је од посебног значаја за Полицијску управу, али и Град Зворник", истакао је портпарол ПУ Зворник Миљан Бобар.

Адаптација објеката требало би да буде завршена до краја године. Надлежни се надају да ће тако и бити.

"До сада смо имали велики губитак енергије због дотрајале столарије и вањских зидова. Вјерујем да ће динамиком којом се одвијају, радови можда и прије рока бити завршени. Захваљујем се и МУП-у и Влади Републике Српске на свему што чине за Полицијску управу Зворник", реако је начелник ПУ Зворник Горан Абазовић.

Oстварени резултати Полицијске управе у првих седам мјесеци ове године су добри, а да би повећали безбједност саобраћаја, одлучили су да до краја августа на подручју Зворника и Милића поставе стациониране радаре који ће контролисати брзину кретања возила.