latinica  ћирилица
05/10/2018 |  18:13 ⇒ 18:21 | Аутор: СРНА

Нова опрема одбојкашким шампионкама Српске за Премијер лигу БиХ

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Јасмина Давидовић уручила је гарнитуру дресова и спортских мајица, те 10 лопти женском погону Одбојкашког клуба "Маглић" из Фоче, који је ове године изборио пласман у Премијер лигу БиХ.
Нова опрема за Одбојкашки клуб "Маглић" из Фоче - Фото: СРНА
Нова опрема за Одбојкашки клуб "Маглић" из ФочеФото: СРНА

Дресове и мајице за шампионке Српске обезбиједило је Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске, док су лопте поклон министра спорта Србије Вање Удовичића.

Давидовићева је изразила задовољство што је фочанска женска одбојка успјела да се пласира у највиши ранг такмичења.

"На овај начин пожељела сам им срећан наступ у Премијер лиги БиХ. Драго ми је да спорт у Фочи напредује у више спортских грана", рекла је Давидовићева.

Тренер одбојкашица "Маглића" Владимир Вуковић напоменуо је да је ово једна у низу помоћи које су добили од Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске откако га предводи Давидовићева.

"Давидовићева нас је и раније подржавала кроз разне пројекте и стипендије нашим најбољим спортистима, а ова опрема за тренинг и дресови за утакмице, као и лопте од Министарства спорта Србије, много ће нам значити. Потрудићемо се свим силама да оправдамо повјерење и да у Премијер лиги биљежимо добре резултате", рекао је Вуковић.

Први меч у Премијер лиги БиХ фочанске одбојкашице играју сутра на Палама против "Јахорине".