latinica  ћирилица
05/10/2018 |  21:53 ⇒ 22:00 | Аутор: РТРС

Социјалисти завршили кампању великом трибином у Шарговцу! (ФОТО)

Социјалисти су у Шарговцу пред више од 1.000 присталица одржали завршну побједничку трибину. Носилац листе Социјалстичке партије у изборној јединици 3 Горан Селак поручио је да је изузетно задовољан подршком коју су Социјалисти добили у Бањалуци и најавио сигурну побједу на предстојећим изборима.
Социјалистичка партија - Фото: РТРС
Социјалистичка партијаФото: РТРС

- Послије 10 одржаних трибина и великог броја активности током кампање изузетно сам задовољан подршком грађана Социјалистичкој партији. Успјешну кампању закључили смо још једним побједничким скупом овдје у Шарговцу, а у недјељу ћемо славити заједно са нашим члановима, симпатизерима И свим људима који нису чланови Социјалистичке партије али су препознали нову енергију и нове људе у политици. 1.800 нових чланова за 10 мјесеци је велики резултат Градског одбора Бањалука. То је знак да радимо исправно, а у исто вријеме то нам је мотив да наставимо на исти начин и да привучемо што већи број грађана којима је доста свађа, сукоба и лажних обећања - истакао је Селак.

Социјалистичка партија (Фото: РТРС)

Он је додао да су млади из Бањалуке и Републике Српске у великом броју подржали програм Социјалиста, а позвао је и све оне који још увијек нису одлучили коме ће дати глас, да подрже листе Социјалиста, али И да се активно укључе у рад партије која је једина дала простор и шансу младим људима.

- Показали смо да цијенимо рад И резултат, да подстичемо људе да дају своје мишљење и идеје и да смо партија која окупљаљуде. Највећа разлика између нас и других партија је то што ми радимо, док други углавном причају о том шта ће да ураде. Сви причају о младима, али само ми смо поставили младе на одговорне функције у партији. Искористићу ову прилику да позовем и све оне грађане који нису одлучили коме да дају глас, да у недјељу 7. октобра подрже ову младу екипу. Циљ нам је да у што већем броју поручимо да хоћемо сигурну и слободну Републику Српску - поручио је Селак.