latinica  ћирилица
15/10/2018 |  11:26 ⇒ 13:14 | Аутор: СРНА

Анђелковић: Говедарица покушава да се ухвати за "сламску спаса"

Политички аналитичар Драгомир Анђелковић оцијенио је да долазак предсједника СДС-а Вукоте Говедарице на скуп "Правда за Давида" у Бањалуци и његово одбијање да прихвати изборне резултате представља само покушај губитника да се ухвати за "сламку спаса".
Драгомир Анђелковић - Фото: Novosti.rs
Драгомир АнђелковићФото: Novosti.rs

"Али за њих више не видим "сламку спаса". То што сада ради Говедарица и одређени број људи окупљених око покрета Правда за Давида заправо је спасавање сопствене позиције", рекао је Анђелковић.

Он је истакао да је опозиција доживјела такав пораз на изборима да је логично да се и њихови симпатизери запитају да ли су то људи који су потпуно неспособни, без икакве визије и капацитета да нешто ураде.

Пошто су евидентно на граници оспоравања од оних којима су се обраћали, сада, каже Анђелкоивћ, покушавају да створе атмосферу која би могла да прерасте у некакве дугорочне протесте и да онда више нико не поставља питање њихове одговорности за неуспјех на изборима.

"Мислим да таква тактика неће дати резултат, јер су доживјели сувише велики пораз да било ко више на њих игра", сматра Анђелковић.