latinica  ћирилица
26/04/2019 |  14:33 | Аутор: РТРС

СП са 5.000 КМ подржаће изградњу Дневног центра у Косовској Митровици

На адресу Одбора за помоћ Косову и Метохији сигло је саопштење Извршног Одбора Социјалистичке Партије Републике Српске које је јуче 25.априла одлучило да са 5 000 КМ помогне изградњу Дневног Центра "Подржи ме" у Косовској Митровици.
Милорад Арлов - Фото: РТРС
Милорад АрловФото: РТРС

Одлука ИО СП је да још и сви њени кадрови индивудуално подрже овај велики пројекат посвећен за више од 130 болесне дјеце и младих са потешкоћама у развоју на Косову и Метохији.

Одбор за помоћ Косову и Метохији од 15.априла до 30 јуна проводи хуманитарну акцију у Републици Српској и дијаспори за изградњу Дневног центра "Подржи ме", обезбиједио израду пројекта и припремијо земљиште за изградњу у Косовској Митровици. До сада се овој акцији одазвало седам локалних заједница у Републике Српске.

-  Хвала свима који су помогли и позивамо све који могу да помогну овај значајан пројекат преко жиро рачуна Одбора 5551000034196445. Кад ово изградимо и поклонимо овој категорији дјеце и младих, као да смо манастир саградили на Косову и Меетохији! Бар мало да вратимо матици Србији која је много уложила у више значајних пројеката у Републици Српској - саопштио је предсједник Одбора за помоћ Косову и Метохији Милорад Арлов.