latinica  ћирилица
22/11/2019 |  13:16 ⇒ 13:23 | Аутор: Агенције

Филм "Четири руже" ускоро у кинима (ВИДЕО)

Дебитантски филм редитеља Василија Никитовића "Четири руже" наћи ће се ускоро пред гледаоцима у Србији. Свечана премијера најновијег филма у домаћој продукцији заказана је за 3. децембар у Сава центру.
Филм "Четири руже" ускоро у биоскопима - Фото: Screenshot/YouTube
Филм "Четири руже" ускоро у биоскопимаФото: Screenshot/YouTube

Филм "Четири руже" је својеврстан мозаик урбаних ликова, које током једне београдске ноћи повезује жеља за брзом и лаком зарадом, добрим проводом и безбрижним јутром. Филм се састоји од неколико паралелних прича смјештених у амбијент ноћног живота Београда.

У средишту царства порока ноћног клуба у коме се води беспоштедна борба, често и са друге стране закона, наћи ће се обичан човјек. У безуспјешном покушају да побјегне од свега, схвата да ће успјети само ако у помоћ позове све оно што је у међувремену изгубио - љубав, искреност и вјеру.

Један од упечатљивијих сегмената филма је и оригинална музика. Неке од филмских нумера изводе бендови и аутори попут Кугуарса, Лолобриђиде, Севдах Бејби, Павела, Глисерса, групе Кал, Рамба Амадеуса, Бобана Петровића и других.

Одличну глумачку екипу предводе Драган Јовановић, Срђан Жика Тодоровић, Гордан Кичић, Милутин Милошевић, Соња Колачарић и Јана Милић. Сценарио потписују Балша Лабовић и Василије Никитовић, директор фотографије је Димитрије Јоковић Џима, сценограф Иван Денић, дизајнер звука Александар Протић, монтажер Стеван Марић, композиторка Марија Јелић, за костим и шминку побринула се Милица Шујица, а продуцент филма је Василије Никитовић.

Филм је снимљен у продукцији Кинооко филма уз подршку Филмског центра Србије и Министарства културе и информисања Србије, а у кинима је од 5. децембра.