latinica  ћирилица
12/01/2020 |  17:42 | Аутор: СРНА

Додик честитао српској тениској репрезентацији освајање АТП купа

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је тениској репрезентацији Србије освајање АТП купа који је одржан у Сиднеју.
Милорад Додик - Фото: РТРС
Милорад ДодикФото: РТРС

Додик је нагласио да су репрезентативци Србије још једном златним словима уписали име своје земље у славну историју свјетског спорта, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

Наводећи да су освајањем ове титуле српски тенисери потврдили по ко зна који пут да су изванредни спортисти и јединствен тим, Додик је рекао да је увјерен да ће им побједа у Сиднеју засигурно бити додатни мотив да своје каријере наставе сјајном игром.

- Желим вам много успјеха у даљим такмичењима и нових побједа на тениским теренима широм свијета. Својом маестралном игром још једном сте учинили Србију и Републику Српску, као и сав српски народ поносним и срећним - истакао је српски члан Предсједништва БиХ.

Тениска репрезентација Србије побједник је премијерног издања АТП купа, чије је финале играно у Сиднеју. Српски тим је у великом финалу побиједио репрезентацију Шпаније резултатом 2:1.