latinica  ћирилица
15/01/2020 |  12:26 ⇒ 12:26 | Аутор: СРНА

Бањалука: Ухапшено пет лица, пронађени спид, екстази, марихуана

Полиција је у Бањалуци ухапсила пет лица код којих су пронађени спид, екстази, марихуана и вага за прецизно мјерење.
ПУ Бањалука - Фото: РТРС
ПУ БањалукаФото: РТРС

Припадници Полицијске станице за интервенције јуче су ухапсили лице чији су иницијали М.М, од којег су одузели више од два грама спида, 1,45 грама марихуане и двије таблете екстазија, саопштено је из бањалучке Полицијске управе.

- Против овог лица слиједи подношење извјештаја Окружном јавном тужилаштву Бањалука због сумње да је починило кривично дјело недозвољена производња и промет дроге - навели су из полиције.

У саопштењу је наведено је истог дана ухапшено и лице чији су иницијали Ј.Т, од којег су одузети 115 грама марихуане и вага за прецизно мјерење.

- Против Ј.Т. ће бањалучком Окружном јавном тужилаштву бити поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу недозвољена производња и промет дроге - навели су из полиције.

Из бањалучке Полицијске управе наводе да су јуче од лица чији су иницијали М.И. одузете двије таблете екстазија.

- Лице М.И. је ухапшено и слиједи подношење захтјева за покретање прекршајног поступка због почињеног прекршаја Закона о производњи и промету дроге - наведено је у саопштењу.

Припадници Полицијске станице Лазарево су јуче од лица чији су иницијали М.М. одузели једну таблету екстазија, а код лица чији су иницијали С.Г. пронашли око два грама спида.

- Ова лица су ухапшена и слиједи подношење захтјева за покретање прекршајног поступка због почињеног прекршаја Закона о производњи и промету дроге - навели су из полиције.