latinica  ћирилица
23/02/2020 |  15:01 ⇒ 20:41 | Аутор: СРНА

Деђански: Кад је Запад опростио Ђукановићев криминал, он окренуо леђа Русији

Политички аналитичар Стевица Деђански изјавио је Срни да су утицајни руски медији, као и упућенији у тадашња дешавања у Црној Гори тврдили да је Мило Ђукановић својевремено молио да се пресели у Русију, те да је чак и средио кућу у регији Подмосковље за себе и своју породицу, а када је схватио да ће му Запад опростити криминал и корупцију онда је окренуо леђа Русији.
Стевица Деђански (Фото:srbijadanas.com) -
Стевица Деђански (Фото:srbijadanas.com)

- Ђукановић је једно време важио за комунисту, па српског националисту, а сад је НАТО лобиста. У међувремену је стигао да буде и русофил. Сећамо се тих времена када се клео у пријатељство Русије, а по утицајним руским медијима је било чак објава да је тражио и молио да пресели у Русију - рекао је Деђански.

Он истиче да Ђукановићева прича више "не пије воду", јер је неодбрањиво толико пута бити политички конвертит.

- Напад на Српску православну цркву потпуно је оголио Ђукановићево политичко деловање и позицију, те показао да је он човјек који само воли новац - нагласио је Деђански.

Он је рекао да је Ђукановић очигледно показао право лице.

- Сигуран сам да се сада преиграо јер српски народ у Србији и у Републици Српској има велико јединство, а лидери Александар Вучић и Милорад Додик не дозвољавају да их увуку у блато црногорске мафије - рекао је Деђански.

Да је Мило Ђукановић показао оно што јесте, каже Деђански, може изненадити једино некога ко би се зачудио када би му отприлике рекли "да су Хрвати усташе".

- Ко то није до сада видео неће никада ни да види - рекао је Деђански.