latinica  ћирилица
02/03/2021 |  08:02 ⇒ 08:11 | Аутор: ТАНЈУГ

Михајловић и Ибрахимовић пјеваће у дуету на фестивалу у Сан Рему

Прослављени српски фудбалер и тренер Синиша Михајловић Миха (52) и звијезда фудбалског клуба Милан Златан Ибрахимовић најавили су да ће у четвртак заједно наступити на фестивалу у Сан Рему и отпјевати у дуету пјесму “Вагабундо“ која је била хит на том фестивалу 1970. године.
Михајловић и Ибрахимовић (Фото: SempreMilan) -
Михајловић и Ибрахимовић (Фото: SempreMilan)

Такође је откривено да ће се Ибрахимовић појавити у скечу са водитељем фестивала Амадеусом и познатим комичарем Розариом Фјорелом који су највијачи супарничког миланског фудбалског тима Интера, пренио је Ројтерс.

- Срећом, неће бити публике. Замислите који неред: Ибра и ја, Циганина два, пјевамо на позорници. Не знам шта ће то бити - рекао је Михајловић па додао да су пјевање и плесање двије ствари у којима је најгори.

- У пјевању сам врло лош. Не знам колико ће бити ужасно, али знам да ће се људи насмијати. Ибра исто лоше пјева, али нешто боље плеше.

Михајловић је недавно наступио као гост у талијанској верзији шоуа Плес са звијездама, а сада ће се окушати и у пјевачким водама.

Ибрахимовић је најавио да наступ у Сан Рему не значи да ће он да изостане са предстојећих утакмица које Милан игра против Удинезеа у сриједу и Вероне у недјељу.