latinica  ћирилица
15/03/2024 |  15:22 ⇒ 15:30 | Аутор: РТРС

ГО СНСД Бањалука: Морамо спријечити именовања на руководеће позиције оних који су због тога напустили странку

Руководство СНСД-а мора спријечити именовања на руководеће позиције оних који су искључиво због тога напустили СНСД и прикључили се другом политичком субјекту, саопштено је из ГО СНСД Бањалука.
СНСД Бањалука - Фото: Тwitter
СНСД БањалукаФото: Тwitter

Предсједништво ГО СНСД-а Бањалука одржаће радни састанак у понедјељак са генералним секретаром, организационим секретаром, као и потпредсједником СНСД-а задуженим за локалне заједнице, а тема састанка биће припрема градске организације СНСД-а Бањалука за предстојеће локалне изборе.

Један од ставова на ком ће Предсједништво ГО СНСД-а инсистирати односиће се на евентуално приступање појединих чланова СНСД-а другим коалиционим странкама искључиво због именовања на руководеће функције - наводе се у саопштењу.

Став ГО СНСД-а Бањалука је да се такав потез појединаца мора окарактерисати као напуштање националне и државне политике и идеологије коју заступа СНСД, те да они који се за то опредијеле не могу бити изабрани на било која руководећа мјеста испред било које политичке партије која је у коалицији са СНСД-ом на свим нивоима, закључили су у саоштењу.