latinica  ћирилица
23/03/2024 |  14:13 ⇒ 14:14 | Аутор: СРНА

Горица Додик: Радујте се сваком злу чији је расадник Америка, а ми ћемо помагати онима којима је то потребно

Оснивач Фондације "Српска кућа" Горица Додик саопштила је да је банка затворила рачун ове фондације, чиме је онемогућен даљи рад, и нагласила да ће наћи начин да и даље помажу онима којима је то потребно.
Горица Додик (Фото: instagram.com/dodikgorica/) -
Горица Додик (Фото: instagram.com/dodikgorica/)

- Због санкција које су уведене онима који неће да буду поданици и марионете Мајклу Марфију, а које су такође уведене и мени због, замислите, подршке моме оцу, јуче је банка затворила рачун Фондације на чијем сам челу и тиме се онемогућио даљи рад. Сва неутрошена средства са рачуна смо вратили донаторима којима и овом приликом желим да се од срца још једном захвалим на подршци - навела је Додикова на друштвеној мрежи Икс.

Обраћати се јавности или не, додала је она, свело се на исто.

- Шта год да се каже или напише ту су експерти да то тумаче и да објасне другима шта сте ви уствари хтјели да кажете или како се осјећате. Међутим, због људи који су искрено учествовали и подржавали рад Фондације желим да напишем пар реченица - додала је Додикова.

Она је нагласила да је Фондација "Српска кућа" за двије године направила три нове куће за три породице и завршавају још двије, на шта су, како је рекла, поносни и ту срећу на лицима те дјеце не може санкционисати злочинац Мајкл Марфи.

- Прије свега, сјетите се ко је у задње вријеме објављивао текстове у вези са Фондацијом и ко је осуђивао њен рад, све ће вам се рећи. То су исти они који су ургирали да се једна хуманитарна организација угаси. Да, управо они који не вјерују у добра дјела зато што их и не чине! - истакла је Додикова.

Она је констатовала да "свакодневно свједочимо монструозним акцијама које широм свијета чини отаџбина Мајкл Марфија, свједочимо злу које се рађа у његовој земљи и које метастазира брзином свијетлости, али без обзира на све, они су себи дали за право да буду пријеки суд и да се иживљавају над свима онима који не учествују у њиховом злочину".

- Ви који их подржавате, радујте се и даље новим ратовима, новим болестима, педофилији и сваком другом злу којем су они расадник. Ми ћемо наћи начин да помажемо онима којима је помоћ потребна и радоваћемо се осмјесима и здравим породицама - поручила је Додикова