X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Твоје лице звучи познато
Музички шоу
Твоје лице звучи познато
21:00
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Твоје лице звучи познато

"Твоје лице звучи познато" - ЧЕТВРТА СЕЗОНА ПОЧИЊЕ !!!

У шоу који изненађује, забавља и показује трансформације регионалних звијезда гледаћемо нова лица.

Сваке недјеље десет такмичара је пред изазовом да изведу музичку нумеру велике свјетске или домаће звијезде, преузимајући у потпуности њен визуелни идентитет. Тим шминкера , власуљара, кореографа и вокалних тренера, раде на овом преображају. Четверочлани жири бира побједника вечери, а у овој сезони шоуа трансформације оцјењују: АНДРИЈА МИЛОШЕВИЋ, АЛЕКСАНДРА РАДОВИЋ И БРАНКО ЂУРИЋ ЂУРО. Као и у претходним сезонама на мјесту четвртог члана из емисије у емисију гледаћемо неко ново познато лице.

УЧЕСНИЦИ ЧЕТВРТЕ СЕЗОНЕ СУ: Бранислав Лечић, Мира Шкорић, Драгана Мићаловић, Стеван Анђелковић, Тијана Дапчевић, Едита, Леон, Пагонис, Бане Видаковић, Беби Дол.

Ново водитељско име овогодишњег шоуа је шармантна Нина Сеничар. Она ће бити са такмичарима на сцени и у бекстејџу, и биће им највећа подршка!

Од 1. октобра нова сезона најуспјешније емисије у региону! Нови такмичари, нове кореографије и нова узбуђења! Глумци, пјевачи и водитељи покушаће што вјерније да дочарају домаће и свјетске звијезде! Ко ће одушевљавати, ко насмијати , а ко показати своје до сада невиђене способности пратите сваке недјеље од  21:00 час!

Редакција: Забавни програм

09/10/2017 | 09:12
Другу епизоду највећег регионалног забавног шоуа „Твоје лице звучи познато“ обиљежила је висока температура, много смиjеха и покоја суза жирија, учесника и публике. Жири је био посебно добро расположен, а чинили су га стални чланови Александра Радовић, Андрија Милошевић и Бранко Ђурић Ђуро, са специјалним гостом Драганом Брајовићем Брајом.
02/10/2017 | 14:36
Побједница прве епизоде шоуа Твоје лице звучи познато је Беби Дол, а 1000 евра ће донирати Центру за заштиту одојчади, дјеце и омладине у Звечанској улици.