latinica  ћирилица
Шоу свих времена
музичко-забавни шоу
Шоу свих времена
--:--
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Шоу свих времена

                                                      ШОУ СВИХ ВРЕМЕНА


МУЗИЧКО-ЗАБАВНИ СПЕКТАКЛ СА НИКОЛОМ КОЈОМ


ОД 8. ДЕЦЕМБРА НА РТРС


„Шоу свих времена“ је серијал од 12 епизода. Свака епизода гледаоце води у различиту годину давно прошлих времена. Период који се обрађује је од 1958. до 1989. године. Ово својеврсно сентиментално путовање траје 90 минута. „Шоу свих времена“ је потпуно нови формат који спада у жанр "Nostalgy show" програма. Код нас никад није рађен и потпуно је ауторско и аутентично дјело великог тима познатих домаћих ТВ аутора који су се одлучили на један смио корак помјерања граница креирања забавног програма на овим просторима. Гледаоци ће имати прилику да уживају у комбинацији играног и музичког програма, али и да испитају своје сјећање у специјално креираним играма. Шоу свих времена воде Никола Којо и ново лице Маша Павловић. Они ће у свакој епизоди угостити позната и омиљена имена која су обиљежила дату годину својим великим спортским или пак глумачким и пјевачким успјехом на цијелој територији некадашње СФРЈ. Али, то није све јер Шоу свих времена представља и оне који су дате године тек рођени, прославили први рођендан или пошли у школу те ће нам дочарати одрастање у том времену. Посебан деликатес сваке епизоде је гостујућа пјевачка „суперзвијезда“ – то су људи који су имали хитове на мјесту број 1 топ листа „од Вардара до Триглава“.

Шоу свих времена прати породицу Петровић кроз епохе и како су они реаговали на новитете које свака година доноси. Гледаоци ће уживати у маестралним глумачким вињетама Николе Које у улози оца Љубе Петровића, Весне Тривалић као мајке Милене, Мише Сомолова као десетогодишњег сина Ивице и Маше Павловић као ћерке тинејџерке Неде.

Ауторску екипу серијала Шоу свих времена чини тим Адреналина...


Шоу свих времена се емитује од недеље, 8. децембра у 21 час и 10 минута, на програму Телевизије Републике Српске, а серијал ће претити и гледаоци у Србији, Црној Гори, Македонији...

 

Редакција: Забавни програм

16/02/2014 | 14:47
Гости су Оливер Млакар, Дуња Ланго, Јелица Сретеновић, Звонко Богдан, Парни ваљак...