latinica  ћирилица
22/07/2014 |  13:40 | Аутор: Vijesti

Космајац пуштен из которске полиције

Београђанин Драгослав Космајац, кога је премијер Србије Александар Вучић означио као главног српског нарко- боса, након саслушања у Основном државном тужилаштву у Котору, због сумње да је фалсификовао исправе, пуштен је из полиције.

Са папиром преко лица которску полицијску станицу, у коју је пребачен из тужилаштва, напустио је са супругом и још једном млађом женском особом.
 "Ово је медијски линч наше породице, наше дјеце... Молим вас, оставите нас на миру", поручила је представницима медија Космајчева супруга и ушла у "голф" београдских регистарских ознака, којим су се све троје удаљили.
 "Дневник" подсјећа да је Космајац (61) синоћ приведен на информативни разговор у которску полицију као "безбједносно интересантна особа", а првобитне информације из полиције  указивале су да ће му припадници МУП-а, највјероватније, уручити рјешење о отказу боравка и забранити улазак у Црну Гору.
 Космајац је јуче легално ушао  у Црну Гору, али су у полицији одлучили да га позову и саслушају у својству грађанина за чије се име везују бројне приче и контроверзе, које су почеле након што га је Вучић означио као главног српског нарко- боса.
 Извори "Вијести" саопсштили су да је Космајац након доласка на Црногорско приморје намјеравао да оде у своју луксузну кућу у месту Стрп , између Рисна и Мориња, гдје је два дана боравио и средином јуна.
 Његов син Лазар пуштен је из затвора у Спужу почетком јула, након што је ухапшен, јер је побјегао саобраћајној полицији, а када је напустио затвор обећао је да ће напустити Црну Гору.