latinica  ћирилица
22/07/2014 |  14:39 | Аутор: ТАНЈУГ

Лалатовић: Потребна још четири појачања

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је данас да одбрана титуле остаје императив и да су му за остварење тог циља потребна још четири појачања.

" Потребна су нам још четири појачања, пошто нам је отишло седам стандардних играча који су донијели титулу. Императив је титула, али и профит клубу преко младих играча", рекао је Лалатовић новинарима на Маракани пред полазак у Словенију и додао да би волио да Дарко Лазовић и Ђорђе Ракић остану у клубу.
Фудбалери Црвене звезде данас су кренули на други дио припрема у Терме Чатеж, а на пут су кренула 23 играча.
"Очекују нас утакмице против Вашаша, Хановера, док је генерална проба са Генчлебирлигијем на програму 2. августа. Највјероватније ће бити отказана утакмица против Марсеја јер постоји проблем око летова. Волио бих да останемо у Словенији како не бисмо губили тренинге због путовања", истакао је Лалатовић.
Он је додао да је задовољан играма свог тима на турнеји у Белгији, гдје су остварена два ремија са Генком и Мехеленом.
"Задовољни смо провјерама у Белгији, гдје смо играли против два одлична противника. Генк је редован учесник европских такмичења, а ми смо га надиграли у већем дијелу меча и било би заслужено да смо побиједили. Радује ме наша игра против Мехелена, иако смо били уморни. Примили смо голове из наших киксева, али смо се вратили после дефицита", навео је Лалатовић.
Медији су претходних дана спекулисали да је постојао сукоб играча са вршиоцем дужности генералног секретара Звезданом Терзићем око финансија.
"То је више надувана прича, не бих јој давао на важности. Није било велике полемике, само дискусије и обичан састанак. Тврдим да се ништа велико није десило", закључио је Лалатовић.